Ouderraad Oostveld

Ouderraad Oostveld

 

Voorzitter:

Andreas Dierickx

Penningmeester:

Eveline Matthijs

Secretaris:

Brenda De Coninck

                         

Materiaalverantwoordelijke:                        

Andreas Dierickx

Ovrige leden:

Ilse Vincke

Liesbet De Cuyper

Soetkin Duboccage

Tom Declerck

Joke Vermeire

Kelly Ingels 

De ouderraad bestaat uit een groep enthousiaste ouders, die zich samen met directie en schoolteam inzetten voor de school. Door deze samenwerking willen we de school nog beter maken voor onze kinderen.

Wie zijn we?

Wij zijn een groep enthousiaste ouders die graag de school helpt tijdens allerhande activiteiten. We organiseren ook zelf 'feestelijkheden' om zo met de opbrengst leuke zaken voor de kinderen te realiseren. In onze maandelijkse vergadering met de directeur en één van de leerkrachten worden ook vragen of bezorgdheden van ouders besproken en bekijken we samen hoe het welzijn van de kinderen op school kan worden verbeterd. 

Vergaderingen schooljaar '16-'17: 

3 okt., 14 nov., 12 dec., 16 jan., 13 febr., 13 maart, 24 april, 8 mei, 8 juni.

Wat doen we?

Onze inzet beperkt zich evenwel niet tot vergaderen en overleggen! We steken ook graag de handen uit de mouwen.

Zo zult u onze helpende hand vinden op allerhande door ons of door de school georganiseerde activiteiten. Een opsomming: het ribbetjesfestijn, de "Foute Felt Fuif", "Ladies @ Oostveld", de verkiezingsbar, de kerstmarkt, de paaseierenraap, dikketruiendag, ontbijt voor de kinderen, grootouderfeest, papa- of mamafeest, ...

Allemaal bijzonder leuk om doen en vooral: de opbrengst van deze activiteiten vloeit volledig terug naar de school en de kinderen! Zo gaf de ouderraad voor heel wat zaken de school al een financieel duwtje in de rug: de kleuterfietsjes, gymmateriaal, de Sinterklaasgeschenken, de ballenvanger op de speelplaats, nieuw speelgoed in de klassen, nieuwe meubelen in de refter, schilderwerken in de klassen, spel- en leermateriaal voor de klas, de tennistafel, het grote 'vier-op-een-rij-spel', het tuinhuis, het ontbijt op school, de recepties voor de eerste en plechtige communie, een bijdrage in de bosklassen, ... De ouderraad werkte vier zondagen hard om de klimtoren weer helemaal in orde te zetten en aantrekkelijk te maken. Het resultaat mag gezien worden.

Interesse om mee te werken?

U ziet, we hebben heel wat om handen. Misschien wel een beetje veel voor onze kleine groep.

We zijn met andere woorden altijd op zoek naar even enthousiaste ouders, zodat onze ouderraad kan blijven voortbestaan en de kinderen kunnen blijven genieten van al hetgeen hen via ons wordt aangeboden.

Wie zin heeft om zich aan te sluiten kan contact opnemen met de directeur of met voorzitter Andreas.

Je bent van harte Welkom!!!