Schoolnieuws

Sport op school

Ter Bunen schenkt heel veel aandacht aan bewegingsopvoeding en heeft oog voor een gezondheidsbeleid. Zo heeft elke klas twee uur gymmen (sport + zwemmen) per week. (zie ook in kalender / zwemmen en sport). In onze school staan 4 leerkrachten in voor de schoolsport.

KERSTMARKT 15 dec.

Op 15 december houden de leerkrachten van Ter Bunen OOSTVELD een kerstmarkt op de speelplaats. Er zullen knutselwerken van de kinderen verkocht worden maar uiteraard zullen er ook kraampjes zijn met hapjes en drankjes.

Belangrijke data

Eerste Communie 2019: op zaterdag 27 april om 14.30 u. in Oostveld (nadien receptie) en op zondag 28 april om 10 u. in Oedelem.Vormselvieringen 2019: op zaterdag 25 mei: om 14.30 u. in Oostveld (nadien receptie) en om 17 u.

Ons Ter Bunenmannetje

Wist u dat achter het logo van onze school een visie schuil gaat om door heel de school heen met iedereen (leerlingen en leerkrachten) te werken aan de eindtermen en doelen 'relationele vorming' en 'sociale vaardigheden'?

leuk spelen op de speelplaats:

Vanaf dit schooljaar ('17-'18) krijgen de kinderen de kans om speelmateriaal te lenen in de speel-o-theek. We werken ook nog steeds met beurten i.v.m. voetballen, spelen in de kloostertuin, basketbal, voetbaltafel, ballenvanger, ...

Fotowebsite

Op deze site vindt u alle foto's terug die op school worden genomen.